Szeretettel köszöntelek az Ambajóga,- családias hangulatú jógastúdióm - honlapján!

Kiss Ágnes vagyok, jógaoktató (gerincjóga, gyerekjóga valamint Okj-s sportoktató)....  és családanya.

Néhány szó magamról: Gyermekeim születése és felcseperedése után  úgy éreztem, hogy életem egy szakasza lezárult ,  a munka világában  a banküzem területéről " más vizekre evezek", és az addig hobbiként végzett jógát választom hivatásomnak. A Mandala jógastúdióban végzett oktatói kurzusokon gerincjóga, gyerekjóga valamint OKJ-s sportoktatói oklevelet szereztem. Ezek a kurzusok, többek között azért is bizonyultak hasznosnak számomra, mert "felnyitották a szemem", hiszen a jóga addig nem volt több számomra mint egyfajta testgyakorlás/fitness. Kíváncsi lettem a fizikai aspektuson túlmutató szellemi, filozófiai háttérre is.

Így az elmúlt három évben  a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolán jógamesterszakos hallgatóként többek között védikus tudományokat, filozófiát, vallásismeretet (hinduizmus, világvallások), jógapszichológiát valamint általános pszichológiát,  a jóga gyakorlati oldalához kapcsolódóan anatómiát, jógaélettant, egészségtant, ayurvédikus ismereteket, stb. hallgattam.

Jelenleg a jóga oktatása mellett,  főiskolai tanulmányaimat lezárandó, a szakdolgozatomat írom.  update: 2018 jun.: vaisnava jógamester


A jóga gazdag eszköztárából egy-egy órán természetesen nem kerülhet sorra az összes, sőt, ugyanaz az "eszköz" pl. a jógatesthelyzetek (ászanák) különböző módon pl. statikusan vagy éppen dinamikusabban végrehajtva más-más hatást érnek el, különböző hangulatúvá téve ezzel az órai gyakorlást. 

Az Ambajógában  a következő tipusú órákkal találkozhatsz:

AZ ÓRÁN VALÓ RÉSZTVÉTELHEZ BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES !

​lehetőség van egyéni órákra egyéni igények szerint, egyeztetett időpontban, érdeklődj a részletekről telefonon ( 0620 444 6853 ) vagy elektronikusan itt.

​megtalálsz a Facebookon is :) !
Köszönöm !
​​

Diplomaosztás előtt és után. Immár vaisnava jógamesterként várlak a nyári szünet előtti utolsó héten! Ha nem találkoznánk szép nyarat kívánok mindenkinek és találkozunk szeptemberben! :)

Közzétette: Ambajoga – 2018. július 7., szombat