A jóga nem csak a tested rugalmasságát növeli
... hanem az elmédét is!

Rajzold újra arcod kontúrjait!

Mi is az arctorna Ambával? A szépségápolás egy izgalmas területe, amelynek során nem csupán az arcizmok erősítésére, hanem felhasználva majd 10 éves jógaoktatói tapasztalatomat, kicsit az egész test egészségére és a lelki harmóniára is összpontosítunk,

 minden mozdulatunkkal megidézve a természetes szépséget..

Szeretnél többet tudni a módszerről?  .. a részletekről?

iratkozz fel és a postaládádban megkapva, máris olvashatod!

… nem csak egy egyszerű szépészeti eljárás, hanem valóban hatékony módja annak, hogy megújítsd és fiatalítsd arcod bőrét, miközben erősíted az arcizmaidat. Mint most Te, egyre több nő  – de férfi is! – érdeklődik és fordul az arctorna felé mivel rájönnek, hogy az arcizmok edzése ugyanolyan fontos, mint bármely más izomcsoporté.

 

Az arctorna nem csupán esztétikai szempontból fontos, hanem segít megelőzni a ráncok kialakulását is. Az arcizmok erősítése révén fokozhatod  bőröd rugalmasságát, javíthatod arcod kontúrjait anélkül, hogy műtétre lenne szükség.

Az arcizmok stimulálása javíthatja a vérkeringést, segíthet csökkenteni a stresszt és feszültséget, valamint elősegítheti az egész test relaxációját.

 

Az arctorna végezhető otthon is, saját tempódban és kényelmes környezetben. Nem igényel speciális eszközöket, és gyakran már néhány perc rendszeres gyakorlattal is láthatók pozitív eredmények.

 

Az arctorna és a jóga kiválóan kiegészítik egymást. Az összehangolt légzés és az izmok tudatos mozgatása segít elérni az egész testi és lelki egyensúlyt.