2018.-ban december 21.-én tudsz utoljára, és 2019 -ben január 2.-án kedden pedig először, jógázni az Ambajógában. (Ebben az évben már NEM lesz szombati jóga!)
KELLEMES ÜNNEPEKET !


HATHA JÓGA

Míg a gerincjóga órákon a fizikai test jógája áll a középpontban, ezen az órán hangsúly kerül  a jóga ezen kicsit túlmutató oldalára is. Ilyen például az energetika, prána - életerő áramlásának harmonizálását szolgáló pránájáma gyakorlatok, vagy az alkalmanként gyakorlás közben a lelki elmélyülést segítő  idézetek a Bhagavad Gítából illetve  egyéb jógikus szentírásból. Tisztelegve és egyben kicsit  megidézve ezzel  a Bhaktivedanti Hittudományi Főiskola által képviselt Vrindávana-Gangótri jógarendszer gyakorlatait illetve hangulatát .


Az óra felépítése (90 perc): Ráhangolódás, tiszteletadó mantrák zengetése - Bemelegítés - Ászanák - Pránájáma - Mantra-meditáció - Relaxáció


AZ ÓRAKEZDÉST MEGELŐZŐ ÓRÁBAN EMAILBEN ÉRTESÍTELEK HA NINCS MEG A MINIMÁLIS LÉTSZÁM, ( 2 fő, szombaton 3 fő) ELLENKEZŐ ESETBEN NEM KAPSZ VISSZAIGAZOLÁST, - VÁRLAK SZERETETTEL AZ ÓRÁRA !


Hatha jóga, 1400 Ft  ​​


  NOVEMBER 27.-ÉN KEDDEN A 9 KOR KEZDŐDŐ HATHA JÓGA ELMARAD!

  • 9 h - HATHA JÓGA

  • 9 h - HATHA JÓGA

  • BEJELENTKEZEM!

    LEMONDOM!